BotëBotë.Portal

Uollmart e ndërpret shitjen e municioneve pas vrasjeve masive

Kompania Uollmart kumtoi se do të ndalojë me shitjen e municionit për pistoleta dhe disa pushkë automatike në dyqanet mbarë SHBA-së, si përgjigje e vrasjeve masive të para ca kohshme në Teksas dhe Ohajo.

Back to top button
Close
Close