Sektori civilShoqëri

UNT zhvilloi konferencën e III-të shkencore ndërkombëtare për interkulturalizmin

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, sot nën masa të rrepta për mbrojtje nga virusi Kovid-19, zhvilloi Konferencën e tretë shkencore ndërkombëtare për interkulturalizmin, me temë "Arsimi interkulturor", ndërsa që mirëseardhje në konferencë pjesëmarrësve u uruan rektori i UNT-së, prof.dr. Aziz Pollozhani dhe kryetari i Senatit prof.dr. Blerim Saiti.

Back to top button
Close
Close