0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Unioni rinor: Të rinjtë nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia besojnë në të ardhmen e përbashkët

Të rinjtë nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia besojnë në bashkëpunim dhe ardhmëri të përbashkët. Duhet t’u jepet vote për të krijuar mekanizma më të mirë për bashkëpunim të ndërsjellë dhe të njoftohen me njëri-tjetrin përmes mënyrave dhe aktiviteteve të ndryshme.

Back to top button
Close
Close