BotëBotë.PortalSvet.Slajder

UNICEF: Në vitin 2019, 100.000 fëmijë kanë vdekur nga SIDA

Fondi për fëmijë i Kombeve të Bashkuara (UNICEF) në raportin e tij të fundit thekson se 100.000 fëmijë kanë vdekur nga SIDA në vitin 2019, ndërsa pothuajse 320.000 fëmijë dhe adoleshentë janë sapoinfektuar.

Back to top button
Close
Close