0_Македонија.ПорталОпштество

Унија на ЗМСТАС: Медицинските сестри да не бидат изоставени од здравствените тимови, особено од оние кои се наградувани

Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „За нас“ апелира медицинските сестри да не бидат изоставени од здравствените тимови, особено од оние кои се наградувани, како во случајот со добитниците на наградата „13 Ноември“ што ја доделува Град Скопје за успешно извршување на првата трансплатација на срце во нашата земја.

Back to top button
Close
Close