BotëBotë.PortalSvet.Slajder

UNHCR: Rreth 100.000 refugjatë në Tigraj do të mbesin pa ushqim

 Gati 100.000 refugjatë eritreas në rajonin etiopik Tigraj do të mbesin pa ushqim  prej javës së ardhshme  nëse nuk ndalen përleshjet  dhe nuk lejohet  ndihma humanitare, kumtoi sot Agjencia e Kombeve të Bashkuara për refugjatë (UNHCR).

Back to top button
Close
Close