0_Infopako.Portal0_Web_AktualeGjendja e rrugëve

Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës në disa akse rrugore

Ulje e dukshmërisë për shkak të paraqitjes së mjegullës deri 50 metra në autostradën Tetovë- fshati Gajre, Pavleshnicë, Shtip, Veles, Kulla-Katlanovë dhe dukshmëri deri 100 metra në Straçincë, Strugë, Kriva Pallankë, Tetovë dhe Gostivar, njoftojnë nga NP "Makedonijapat".

Shkup, 15 janar 2020 (MIA) – Ulje e dukshmërisë për shkak të paraqitjes së mjegullës deri 50 metra në autostradën Tetovë- fshati Gajre, Pavleshnicë, Shtip, Veles, Kulla-Katlanovë dhe dukshmëri deri 100 metra në Straçincë, Strugë, Kriva Pallankë, Tetovë dhe Gostivar, njoftojnë nga NP “Makedonijapat”.

Komunikacioni në rrugë bëhet kryesisht në rrugë me lagështi.

NP “Makedonijapat” bën thirrje për vozitje të kujdesshme dhe përshtatshmëri të shpejtësisë sipas kushteve në rrugë. bs/

Таг
Back to top button
Close
Close