Општински вестиСкопје

Улиците „Багдатска 2″ и „Скупи” утре ќе имаат прекин во водоснабдувањето

Улиците „Багдатска 2" и „Скупи" и утре ќе имаа прекин во водоснабдувањето, информираат од ЈП „Водовод и Канализација'' Скопје.

Скопје, 24 јуни 2020 (МИА) – Улиците „Багдатска 2″ и „Скупи” и утре ќе имаа прекин во водоснабдувањето, информираат од ЈП „Водовод и Канализација” Скопје.

– Поради уличен дефект ф-80мм на ул.„Багдатска 2“, без вода ќе останат корисниците од улица „Алжирска“ и дел од улиците „Каирска“,„Багдатска“,„Рампо Левката“ и „Дрезденска“ од 10:30 часот до завршување на работата, соопштија од ова скопско јавно претпријатије.

Воедно оттаму информират дека поради намален притисок на цев ф-80мм на ул.„Скупи“ бб, поради проверка за истото без вода ќе останат корисниците од кр.1,3,5,7,9,11,13 и 15 од 09:00 часот до завршување.оџ/дма/

Back to top button
Close
Close