Политички партии

Јулијана Штрковска Колариќ – кандидат на Левица за градоначалник на Кисела Вода

Левица вечерва го обзнани својот кандидат за градоначалник на Општина Кисела Вода - Јулијана Штрковска Колариќ.

Back to top button
Close
Close