EvropëEvropë.Portal

Ukraina me sanksione të reja ekonomike kundër Rusisë

 Kryeministri i Ukrainës, Volodimir Grojsman sot deklaroi se Kievi vendosi sanksione të reja ekonomike kundër Rusisë.

Kiev, 15 maj 2019 (MIA) – Kryeministri i Ukrainës, Volodimir Grojsman sot deklaroi se Kievi vendosi sanksione të reja ekonomike kundër Rusisë.

Ësht paraparë ndalesë për dërgesë të artikujve të caktuar dhe vendosje të doganave të veçanta.

Zëvendëskryeministri i parë i Ukrainës. Stjepan Kubi theksoi se ndalesa ka të bëjë për disa lloje të “prodhimeve industriale,  prodhimeve bujqësore, mjeteve transportuese dhe të tjera”.

Ai, gjithashtu, tha se doganat shtesë për mallrat ruse do të hyjnë në fuqi më 1 gusht.

Таг
Back to top button
Close
Close