ЕвропаЕвропа.Портал

Украина го ослободи рускиот новинар

Украинскиот суд денеска го ослободи од затвор рускиот новинар Кирил Вишински, што веројатно претставува сигнал дека долгоочекуваната размена на заробеници со Русија се враќа на дневен ред.

Back to top button
Close
Close