0_Web_АктуелноОпштество

Укината забраната за движење во шума и шумско земјиште

ЈП Национални шуми известува дека од денеска се укинува забраната за движење во шума и шумско земјиште и апелира до сите граѓани да се однесуваат одговорно кога се движат во шумите, поради нивна лична заштита и заштита на шумите, како и зачувување на животната средина.

Back to top button
Close
Close