0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Uji nga rubinetet në Tetovë i turbullt dhe nuk rekomandohet që të pihet

- Qendra e Shëndetit Publik rekomandon që uji nga ujësjellësi i qytetit të mos përdoret gjatë kësaj periudhe për shkak të paraqitjes së turbullirave të shkaktuara nga reshjet intensive të shiut. Sqarojnë se gjendja nuk është alarmante dhe se pas ndërprerjes së reshjeve pritet stabilizimi i parametrave fizike-kimike.

Back to top button
Close
Close