0_Maqedoni.PortalShkupShoqëri

Uji në Shkup është i sigurt për pije sipas raportit laboratorik javor

Mostrat e ujit të marra në 39 pika matëse në Shkup janë në përputhje me Rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm, informon NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi" - Shkup, duke njoftuar rezultatet nga raporti javor për analizat e ujit të pijshëm.

Back to top button
Close
Close