0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDShoqëri

Ujëra të ndotura dhe helmuese e ndotin truallin dhe ujin në Jegunovc të Tetovës, stacioni filtrues nuk punon

Ujëra ndotëse në ngjyrë të gjelbër dhe të verdhë nga mbeturinat industriale, për të cilat konsiderohet se përmbajnë krom gjashtëvalentësh kancerogjen ka këto ditë në afërsi të Jegunovcit të Tetovës, ndërsa pjesë të konsiderueshme të këtyre ujërave derdhen në lumin Vardar, alarmojnë aktivistët ekologjikë në rrjetet sociale, Qytetarët alarmojnë se dukuria e ujërave të këtilla ndotëse është e rrezikshme për truallin dhe për ujin duke pasur parasysh se është materie e cila shkakton ndotje të tyre si dhe sëmundje të kancerit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close