Korrespondentë MKDShoqëri

UEJL organizoi konferencë shkencore “Rregulli i ligjit, qeverisjes dhe societetit”

Në konferencën shkencore “Rregulli i ligjit, qeverisjes dhe societetit”të organizuar nga Fakulteti juridik dhe Fakulteti për shkenca bashkëkohore shoqërore pranë Universitetit të Evropës Juglindore në katër sesione janë prezantuar punët shkencore. Temat e punëve janë titulluar “Rregulli i ligjit, qeverisjes dhe societetit”, “Sfidat dhe mundësitë e qeverisjes në epokën e pandemisë”; “Normaliteti i ri social” dhe “Administrimi i drejtësisë në kohën e pandemisë”.

Back to top button
Close
Close