0_Sport,PortalFutboll

UEFA do t’i pakësojë pagesat e klubeve në LK dhe LE në pesë vitet e ardhshme, për

Asociacioni evropian i futbollit UEFA do t'i ulë pagesat e klubeve në kampionatet evropiane në pesë vitet e ardhshme për shkak të humbjeve nga pandemia e koronavirusit.

Back to top button
Close
Close