0_Maqedoni.PortalShoqëri

Uebinar për paralelet bilinguale në arsim

Gjimnazi "Orce Nikollov"-Shkup dhe Ambasada e Francës sot organizuan uebinar për paralelet bilinguale në shtet, ku mori pjesë edhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close