0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Ќучук: Прво одлука, а потоа ќе се движиме напред, ако кажеме „не“ ги затвораме вратите

Очекувам дека до крајот на годинава ќе има прва меѓувладина конференција. Очекувам исто така билатералните прашања да се решат во билатерален формат. Ако не започнат преговорите, особено со вакво силно германско претседателство, сите ќе бидат губитници.

Back to top button
Close
Close