КултураКултура.Портал

Љубиша Николиќ добитник на наградата „Маџирмаалски поестски бранувања“

Авторот Љубиша Николиќ со својата песна „Јас не сум за тебе“ е добитник на наградата „Маџирмаалски поестски бранувања“. Останатите придружни награди беа доделени на Сузана Ѓорѓиеска за песната „Маџирмаалска љубовна песна“ и на Томислав Лазаревски за  „После години или носталгична песна“.

Back to top button
Close
Close