0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

U tejkalua pragu i PM 10 në Manastir, Kavadar dhe Kumanovë

- U tejkalua pragu i alarmimit të grimcave PM 10, tregojnë vendet matëse Manastir 2, Kavadar dhe Kumanovë.

Back to top button
Close
Close