EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

U shkatërrua një rrjet i kontrabandës të duhanit dhe prostitucionit ndërmjet Bullgarisë dhe Francës

- Gjashtë persona janë akuzuar, prej të cilëve dy janë dërguar në burg në Bordo, pas demontimit të një rrjeti i cili kryesisht merrej me tregti me cigare, por edhe me prostitucion, mes Francës dhe Bullgarisë, informon korrespondenti i MIA-s.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close