BiznesBiznes.Portal

U realizua programi për digjitalizim të 60 bizneseve të udhëhequr prej romëve

Nisma për Zhvillimin Ekonomik të Romëve (REDI) në bashkëpunim me Programin zviceran të ndërmarrësisë (VSM), Startup Maqedoni, Biznis Impakt Lab, E-komerc Maqedoni, E-komerc Serbi dhe Sferik Akselerator Rumani, e realizoi programin e parë e-programi akcelator "Roma Dixhital Bust" („Roma Digital Boost“)..

Back to top button
Close
Close