0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

U prezantua pakoja e gjashtë e masave, ndihmë financiare për rreth 10.000 kompani dhe 60.000 të punësuar

Qeveria e prezantoi pakon e gjashtë të masave antikrizë, të projektuar në 17,8 milionë euro. Bëhet fjalë për ndihmën e targetuar financiare që do ta marrin rreth 10.000 kompani dhe 60,000 të punësuar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close