0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

U nënshkrua Kodi etik – anëtarët e Qeverisë dhe funksionarët u obliguan për punë transparente dhe me përgjegjësi

Për punë llogaridhënëse, përgjegjëse, transparente dhe të ndershme u obliguan sot edhe zyrtarisht anëtarët e Qeverisë, duke e nënshkruar Kodin etik të miratuar më 22 shtator të këtij viti.

Back to top button
Close
Close