Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

U mbajt konferenca shkencore “Ballkani midis mitit, realitetit dhe perspektivës”

Në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, u mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare me temën boshte "Ballkani midis mitit, realitetit dhe perspektivës", në të cilën morën pjesë studiues nga vendi dhe rajoni.

Back to top button
Close
Close