0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

U emetua euroobligacioni i tetë , me normë interesi historikisht më të ulët prej 1.625 për qind

Republika e Maqedonisë së Veriut emetoi ​​sot euroobligacionin e tetë me radhë. Euroobligacioni ka vlerë 700 milion euro me kohë zgjatje prej 7 vjetësh dhe i njëjti emetohet me normën më të ulët të interesit historikisht prej 1.625 për qind. I njëjti do të përdoret për të rifinancuar euroobligacionin e tretë nga 2014 në shumën 500 milion euro.Tërheqja neto në bazë të këtij euroobligacioni është 200 milion euro, kumtoi Ministria e Financave.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close