0_Магазин.ПорталЗанимливости

Твитерџика со наизглед добра Фотошоп-идеја за заработка

Твитерџика со псевдоним Сирка, објави дека за цена од 10 долари, ги брише поранешните љубовници од фотографии. Заинтересираните веднаш почнаа да се јавуваат.

Лос Анџелес, 21 јануари 2020 (МИА) – Твитерџика со псевдоним „Сирка“, објави дека за цена од 10 долари, ги брише поранешните љубовници од фотографии. Заинтересираните веднаш почнаа да се јавуваат…

Интересот потоа бил дотолку голем, што „Сирка“ на почетоков на месецов ја подигна цената на 15 долари од слика. – …За сите вас кои се јавивте додека беше 10 долари, ќе го направам тоа по почетната цена, додава таа во последниот оглас.

Набргу потоа се јавија и други со Фотошоп-вештини, кои се понудија да ги бришат љубовниците бесплатно. си/

Таг
Back to top button
Close
Close