BotëBotë.Portal

Tusku i bëri thirrje Turqisë për “ndërprerje të vërtetë të zjarrit” në veri të Sirisë

- Kryetari i Këshillit të Evropës, Donald Tusk sot tha se paralajmërimi për ndërprerjen e operacioneve ushtarake turke në veri të Sirisë nuk nënkupton ndërprerje të vërtetë të zjarrit dhe i bëri thirrje Ankarasë që menjëherë të ndalojë me aktivitetet ushtarake në vend.

Back to top button
Close
Close