BallkanSvet.Slajder

Turqia kërkon miratim për forcat paqesore në Azerbajxhan

Qeveria turke sot parashtroi propozim-ligj deri te Parlamenti, me të cilin kërkohet miratimi për sistemimin e forcave paqesore për ndjekjen e marrëveshjes për armëpushim mes Azerbajxhanit dhe Armenisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Таг
Back to top button
Close
Close