BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Turqia kërkoi arrestimin edhe të 238 mbështetësve të imamit Gylen

Autoritetet turke shpërndanë fletë-arreste për 238 persona në kuadër të  operacionit të gjerë dhe të gjatë, të kahëzuar drejt pjesëtarëve të ushtrisë, të cilët gjoja janë të lidhur me imamin Fetullah Gylen.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close