BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Turqia dhe Rusia bashkë do ta monitorojnë armëpushimin në Nagorno-Karabah

Turqia dhe Rusia kanë përfunduar bisedimet teknike dhe nënshkruan Memorandum për krijimin e Qendrës së përbashkët për monitorimin e zbatimit të armëpushimit të Nagorno-Karabahut, transmeton agjencia Anadollu.

Back to top button
Close
Close