0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Турмуш за МИА: Северна Македонија на креативен начин го употреби НИКС за менаџирање на пандемијата

Северна Македонија на креативен начин го насочи Системот за управување со инциденти на следната генерација (Next-Generation Incident Command System) или скратено НИКС за менаџирање на пандемијата на Ковид-19.

Back to top button
Close
Close