0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Tuhel i pakënaqur nga refuzimi i Leonardos t’i angazhojë Suarezin dhe Rudigerin në PSZH

Trajneri i Pari Sen Zherman, Tomas Tuhel është i pakënaqur nga puna e  drejtorit sportiv të Leonardos, transmeton "ESPN".

Back to top button
Close
Close