0_Maqedoni.PortalShoqëri

Tryezë e rrumbullakët dyditore onlajn me titull “Transformimi i Shoqërisë: Një Komunitet për të gjithë”

Me rastin e 3 Dhjetorit - Ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, sot dhe nesër do të mbahet tryezë e rrumbullakët onlajn me titull "Transformimi i Shoqërisë: Një Komunitet për të gjithë".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close