Botë

Trupat perëndimor mbeten në Afganistan edhe pas majit

Forcat ndërkombëtare planifikojnë të mbeten edhe pas afatit të fundit të parashikuar me marrëveshjen mes rebelëve taliban dhe SHBA-së që mund të rezultojë me eskalim të tensioneve nëse talibanët kërkojnë tërheqje të plotë nga territori i Afganistanit.

Back to top button
Close
Close