BotëBotë.Portal

Trudo viktimë e re e komikëve rusë, janë prezentuar si Greta Thunberg

Viktimë e re e komikëve rusë, të njohur si Vovan dhe Leksus, ishte kryeministri kanadez Xhastin Trudo, të cilit i janë prezentuar si aktivistja suedeze Greta Thunberg, e cila gjoja ka kërkuar prej tij t'i mundësojë takim me personazhet e serisë së animuar "Sauth Park", Ternes dhe Filip.

Back to top button
Close
Close