BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Trudo: Kufiri kanadezo-amerikan mbetet i mbyllur deri më 21 korrik

Kryeministri kanadez, Xhastin Trudo publikoi se Kanadaja dhe SHBA-ja kanë rënë dakord t'i zgjasin masat kufizuese për 30 ditë të tjera, deri më 21 korrik.

Toronto, 16 qershor 2020 (MIA) – Kryeministri kanadez, Xhastin Trudo publikoi se Kanadaja dhe SHBA-ja kanë rënë dakord t’i zgjasin masat kufizuese për 30 ditë të tjera, deri më 21 korrik.

“Ky është vendim që do t’i mbrojë njerëzit në të dyja anët e kufirit, deri sa ne e vazhdojmë luftën kundër Kovid-19”, theksoi Trudo.

Kufiri kanadezo-amerikan duhej të hapej në prill, por masat kufitare janë shtyrë dy herë deri më tani dhe para vendimit të ri vlenin deri më 21 qershor. ls/shk/

Таг
Back to top button
Close
Close