Фотосервис

Тркалезна маса

Тркалезна маса со тема „Презентација на Извештајот за фундаментални права 2020: Евалуација на стандардите за човековите права во Северна Македонија низ призмата на Повелбата на Европската Унија за фундаментални права, во пресрет на отворањето на ЕУ пристапните преговори“

Back to top button
Close
Close