0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Тркалезна маса за ефектите од пандемијата врз лицата со попреченост

Тркалезна маса и презентација на истражување за ефектите од пандемијата врз лицата со попреченост во Северна Македонија, ќе се одржи денеска во Скопје во организација на Хелсиншкиот комитет за човекови права и Фондацијата за демократија на Вестминстер.

Back to top button
Close
Close