0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Тркалезна маса: „Креативна Европа – перспективите на Западен Балкан“

Тркалезна маса на тема „Креативна Европа – перспективите на Западен Балкан“ ќе се одржи денеска во Младинскиот културен центар (кино „Фросина“) на која ќе учествуваат претставници од организации поддржани од пилот-акцијата на програмата Креативна Европа – потпрограма Култура, посветена на културната соработка со земјите од Западен Балкан.

Back to top button
Close
Close