0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

“Trisomia 21-Shkup”: Personat me sindromën Daun të pranohen si anëtarë të barabartë në shoqëri

Shoqata civile për ndihmë dhe mbështetje të personave me sindromën Daun "Trisomia 21-Shkup" me studentët e Fakultetit Filozofil pranë UCIM këtë javë në ngjarjen të titulluar "Lojëra pa kufij" dërguan porosi se personat me sindromën Daun duhet të pranohen si anëtarë të barabartë në shoqëri. 

Back to top button
Close
Close