Оригинални текстовиПолитички партии

Трипуновски: СДСМ со субвенции сака да изврши предизборен поткуп

Денес излегувате и се фалите со поделени субвенции, да оние субвенции кој ВМРО ДПМНЕ ги воспостави како пракса вие денес ги злоупотребувате и не можете ни да ги поделите на време. Денес со истите сакате да извршите предизборен поткуп, но нема да ви помине затоа што сте прочитани.

Back to top button
Close
Close