0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Tripunovski apelon t’u paguhen subvencionet prodhuesve të duhanit

Zëvendës-ministri plotësues i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Cvetan Tripunovski në një publikim në Fejsbuk apelon që fermerët të jenë prioritet gjatë sjelljes së vendimeve të Qeverisë gjatë pandemisë, duke treguar se mbi 19.000 prodhues të duhanit i presin subvencionet për kilogram të shitur të duhanit dhe se ato duhet të paguhen menjëherë.

Shkup, 1 prill 2020 (MIA) – Zëvendës-ministri plotësues i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Cvetan Tripunovski në një publikim në Fejsbuk apelon që fermerët të jenë prioritet gjatë sjelljes së vendimeve të Qeverisë gjatë pandemisë, duke treguar se mbi 19.000 prodhues të duhanit i presin subvencionet për kilogram të shitur të duhanit dhe se ato duhet të paguhen menjëherë.

fb/

Back to top button
Close
Close