КултураКултура.ПорталМКД

Триесетгодишниот јубилеј на „Оро без граници“ ќе се заокружи со две фестивалски вечери

Со две фестивалски вечери, утре и задутре во Куршумли Ан ќе биде заокружен 30-годишниот јубилеј на фестивалот „Оро без граници“.

Back to top button
Close
Close