Korrespondentë MKDPartitë politikePolitikëZgjedhje parlamentare 2020

Tridhjetë persona me Kovid-19 edhe në izolim do të votojnë më 13 korrik në Shtip

Tridhjetë persona të cilët janë të infektuar me koronavirus, por edhe persona të cilët janë në izolim  janë paraqitur të votojnë më 13 korrik, informon sot kryetarja e KKZ Shtip, Senka Andreeva.

Shkup, 9 korrik 2020 (MIA) – Tridhjetë persona të cilët janë të infektuar me koronavirus, por edhe persona të cilët janë në izolim  janë paraqitur të votojnë më 13 korrik, informon sot kryetarja e KKZ Shtip, Senka Andreeva.

Për momentin në Shtip ka mbi 160 raste aktive të Koviv-19 dhe 257 persona janë në izolim.

Andreeva theksoi se janë intensive përgatitjet për zbatimin e zgjedhjeve të parakohshme zgjedhore. vd/ar/

Таг
Back to top button
Close
Close