Фотосервис

Трибина на тема „Мафијата и загадувањето“

Демократскиот сојуз одржа трибина на тема „Мафијата и загадувањето“ на која се обратија претседателот Павле Трајанов, генералниот секретар Зоран Димитровски и Невена Георгиевска претставник од граѓанската Иницијатива О2

Back to top button
Close
Close