0_Магазин.ПорталВидеоЗдравје

Три стила на вежбање за здраво срце

Повеќето луѓе кои вежбаат размислуваат за самото свое тело, но често забораваат на еден исклучително важен мускул - срцето. Следат три стила на вежбање кои го одржуваат срцето здраво.

Back to top button
Close
Close