EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Treqind persona ushtarak mjekësor nga NATO dhe BE-ja shkojnë t’i ndihmojnë Çekisë në luftën kundër koronavirusit

Qeveria çeke ka miratuar plan për 300 punonjës shëndetësor nga vendet e NATO-s dhe BE-së për të udhëtuar në Republikën Çeke që ta ndihmojnë vendin për shkak numrit në rritje të pacientëve me koronavirus.

Back to top button
Close
Close