Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Tre të vdekur në repartin Infektiv të Spitalit të Velesit

Në Repartin Infektiv të Spitalit të përgjithshëm në Veles sot vdiqën tre pacientë nga Velesi, një burrë dhe një grua të moshës 78 vjeçare, janë konfirmuar pozitivë edhe një burrë i moshës 71-vjeçare i pranuar gjatë ditës së djeshme me saturacion shumë të vogël dhe pneumoni tipike për Kovid, i cili nuk ka qenë i testuar, informoi zëdhënësja e spitalit, Vesna Nedellkovska Nikollova.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close